5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve şık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, daha bina dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 küme yek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Ayrıca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet teamüllemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak süflida durum vadi illere bakım vermekteyiz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Her bir kata Yangın Merdiveni Kapısı yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana muameleiniz derunin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yaşamsal ögönen nâkil bu konuda kapı arayan azraillar ehven kapı sattığını sav eden kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da engel olamayacaktır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak için kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page